תינוק צורת בעלי חיים חמודה towel אמבטיה חלוק רחצה עם ברדס צמר תינוק שמיכת קבלת ילודים מחזיק להיות תינוקות ילדים ילדים רחצה

מוצר חדש

1 פריטים

הראשון במלאי

₪‎27.94

שתף

מידע נוסף

זול תינוק צורת בעלי חיים חמודה towel אמבטיה חלוק רחצה עם ברדס צמר תינוק שמיכת קבלת ילודים מחזיק להיות תינוקות ילדים ילדים רחצה, לקנות איכות מגבות ישירות מספקי סין: תינוק צורת בעלי חיים חמודה towel אמבטיה חלוק רחצה עם ברדס צמר תינוק שמיכת קבלת ילודים מחזיק להיות תינוקות ילדים ילדים רחצה


 
  פונקציה: יכול לשמש towl אמבטיה אמבטיה, חלוק אמבטיה. ושמיכה. עיצוב בעלי חיים חמוד להפוך את התינוק שלך אוהב את זמן רחצה חומר צמר עבה, יכול לשמש שמיכת החיתולים.
  Rewarding If you are satisfied with our products and service, How to get a $2 coupon? Step 1, leave us full five star and more than five words positive feedback as following Step 2, Add our store to your store list as following, Step 3, send us the screen shot of "step 1" and "step 2" following your order, we will send you the coupon in 24 working hours. It can be used in your next order.   Contact us: 
1. Trade manager  ,on the top left part of this page.
2. Leave us a message in the contact detail
3. Leave message following your order 
We will reply you in 24 working hours.
Customer Service Working Time:
From Monday to Saturday
Beijing Time 9:00 -- 17:30
New York Time 20:00 -- 4:30
London Time 1:00 -- 9:30
Moscow Time 4:00 -- 12:30
Brasilia Time 22:00 -- 6:30
Packing Detail
All items will packed well using white bag or bubble bag to make sure they will arrive safely ad clean.
Shipping Policy
1. 
2. We Guarantee the security of your purchase in our store. If the good damaged or lost during the delivery period. We Guarantee that will turn to refund or resent as your inquiry. We Guarantee in time delivery, 60 days to most of the countries, 90 days to Russia and Brazil. After time limit, we will turn to refund.
3.We are not responsible for any local custom duty or tax. When the package stuck in the custom, the buyer is responsible for the clearance. In order to ensure you receive your order with lower tax, we\'ll declare it as a "gift" with a lower

תגיות: תינוק צורת בעלי חיים חמודה towel אמבטיה חלוק רחצה עם ברדס צמר תינוק שמיכת קבלת ילודים מחזיק להיות תינוקות ילדים ילדים רחצה בזול, תינוק צורת בעלי חיים חמודה towel אמבטיה חלוק רחצה עם ברדס צמר תינוק שמיכת קבלת ילודים מחזיק להיות תינוקות ילדים ילדים רחצה באיכות גבוהה, ספקי מגבות מסין.

דף מידע

סוג יחידה יחידה
משקל החבילה 0.3kg (0.66lb.)
גודל החבילה 17cm x 17cm x 5cm (6.69in x 6.69in x 1.97in)
קבוצת גיל תינוקות
חומר 100% פוליאסטר
טווח גיל 0-3 חודשים,19-24 חודשים,2 שנים עד,10-12 חודשים,4-6 חודשים,7-9 חודשים,13-18 חודשים
סוג בלנית
צורה רבוע
סוג התבנית אופי
מספר דגם 1886440991
Color Pink, white, blue

ביקורות

כתוב ביקורת

תינוק צורת בעלי חיים חמודה towel אמבטיה חלוק רחצה עם ברדס צמר תינוק שמיכת קבלת ילודים מחזיק להיות תינוקות ילדים ילדים רחצה

תינוק צורת בעלי חיים חמודה towel אמבטיה חלוק רחצה עם ברדס צמר תינוק שמיכת קבלת ילודים מחזיק להיות תינוקות ילדים ילדים רחצה

מוצרים קשורים: